luni, 19 martie 2012

Despre moda

Primul creator de moda a fost Charles Frederick Worth (1826 - 1895), considerat initiatorul  modei vestimentare. Nascut in Bourne, Lincolnshire, Anglia, Worth si-a pus amprenta si asupra industriei modei franceze.El a lucrat la mai multe magazine prospere  din Londra înainte de a se muta la Paris, în 1846.

Cu moda vestimentara  avem de a face zi cu zi. Chiar şi oamenii care spun că nu le pasă de ceea ce poarta, sunt procupati dimineata cand se trezesc de ceea ce vor purta de-a lungul zilei.
Moda este un limbaj care spune o poveste despre persoana care poarta o anumita haina. "Haina creaza un mijloc de comunicare non-verbala pe care noi toţi o înţelegem", în conformitate cu Katherine Hamnett, un designer de moda de top britanic.
Moda este o afacere foarte raspandita si prospera. Mai multe persoane sunt implicate în cumpărarea, vânzarea şi producţia de articole de îmbrăcăminte decât in orice alta afacere din lume. In fiecare zi, milioane de lucrători fabrica, coase, vopsesc, îmbrăcămintea şi o transporta la magazine.
Moda vestimentara face parte din felul de a fii al fiecaruia, este reprezentativa dar la ceea ce trebuie sa se ajunga nu este neaparat sa fii in trend, cum se intelege deobicei in randul tinerilor, moda trebuie sa ajunga sa fie inteleasa si nu copiata. Este adevarat faptul ca moda revine, insa important este ca beneficiarii finali ai articolelor vestimentare sa-si adapteze hainele in functie de stilul de viata, caracterul si varsta fiecaruia.
Asadar, simtiti-va bine in pielea voastra, alegeti haine potrivite conformatiei fizice si veti radia de frumusete si stare de spirit buna!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu